Skal ditt firma på seminar, kurs, befaring, julebord, møter eller andre utflukter i Østlandsområdet? Oslo Minibuss AS står klare til å tilby profesjonell og punktlig transport for dine ansatte eller forretningspartnere.

Erfarne Sjåfører og God Lokalkunnskap

Våre sjåfører har lang erfaring og svært god lokalkunnskap i Oslo, Akershus og ellers i Østlandsområdet. Vi sørger for en trygg og komfortabel reise, slik at dere kan fokusere på det som er viktig for deres firmatur.

Fleksible Transportløsninger

Vi tilbyr moderne busser og minibuss med høy standard for å dekke alle behov. Ved behov kan vi også tilby lukket tilhenger for transport av mye bagasje eller annet utstyr. Våre busser er utstyrt med komfortable seter og klimaanlegg, noe som gjør reisen behagelig for alle passasjerer.

Punktlighet og Sikkerhet i Fokus

Vi forstår viktigheten av punktlighet og pålitelighet for firmaturer. Derfor garanterer vi 100% punktlighet og en sikker transporttjeneste som du kan stole på.

Kontakt Oss for En Problemfri Firmatur

La Oslo Minibuss AS ta hånd om transporten på din neste firmatur. Kontakt oss i dag for å få et skreddersydd tilbud som passer ditt behov. Vi ser frem til å bidra til en vellykket firmatur!

Prisforespørsel

1Reiseinfo
2Dine Detaljer
  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY