Oslo Minibuss AS er et selskap med lang erfaring og med erfarne sjåfører. Vi har god lokalkunnskap og setter vår ære i å levere kvalitet og punktlighet. Selskapets busser opererer hovedsaklig i Oslo, Akershus og i Østlandsområdet, men kan selvfølgelig også kjøre lengre turer.

Bussene er moderne med høy standard samt 4G internett til fri bruk under turen. Enten dere skal på kurs, konferanser, seminar eller annet vil dere få en profesjonell og presis turopplevelse med oss.

Vi kjører airport transfer på Gardermoen, Rygge eller Torp til svært konkurransedyktige priser. Vi kjører gjerne firmaer eller grupper på befaring, sightseeing, firmatur, vennetur, skitur, fjelltur, sykkeltur eller lignende. Skal vennegjengen eller jobben ut å reise, står vi gjerne til tjeneste med turbuss for hele turen, flyplasstransport, eller transport til tog eller buss.

Har dere behov for handikap transport er vi eksperter på dette, med topp moderne sikkerhetsutstyr samt utstyr for trappeklatring ved behov. Ta kontakt for en god turopplevelse.