Planlegger dere en jentetur, guttetur, sykkeltur, fjelltur eller båttur? La Oslo Minibuss AS ta hånd om transporten til og fra deres drømmemål – på en trygg, komfortabel og konkurransedyktig måte, året rundt.

Erfarne og Blide Sjåfører

Våre sjåfører har lang erfaring som yrkessjåfører på turbuss og minibuss. De er kjent for sitt gode humør og omfattende lokalkunnskap, spesielt i Oslo, Akershus og Østlandsområdet. Med oss kan dere være sikre på en hyggelig og bekymringsfri reise.

Tilpassede Transportløsninger

Vi tilbyr transportløsninger som passer alle behov. Våre busser kan utstyres med bagasjetilhenger dersom dere ønsker å ta med sykler, instrumenter eller annet utstyr.

Spesialtilpasset Transport for Funksjonshemmede

Har dere venner eller familie som er funksjonshemmet? Vi har lang erfaring med handikap- og rullestoltransport, inkludert trappeklatring. Våre busser er utstyrt med rullestolramper og moderne sikringsutstyr for å sikre en trygg og komfortabel reise for alle.

Kontakt Oss for En Uforglemmelig Tur

Ta kontakt med oss for å få et konkurransedyktig tilbud på transport til deres neste venneturer. Oslo Minibuss AS er dedikert til å gjøre reisen til en positiv del av opplevelsen.

Prisforespørsel

1Reiseinfo
2Dine Detaljer
  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY